Загальноосвітні навчальні заклади західних районів Кіровоградщини відновили роботу

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

Різке погіршення погодних умов, що спостерігалося минулого тижня на заході області, позначилося на організації навчально-виховного процесу. 

Зокрема, у Гайворонському, Голованівському та Благовіщенському районах 18-19 січня було заборонено рух шкільних автобусів і учні шкіл перебували на канікулах. Про це повідомив на щотижневій апаратній нараді в облдержадміністрації начальник управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Володимир Таборнський.

Сьогодні, за його словами, усі навчальні заклади, зокрема 348 шкіл, уже працюють у штатному режимі.

Посадовець також повідомив, що прилеглі території навчальних закладів розчищені від снігу, приміщення забезпечені теплом, а інтернати – ще й запасами продуктів. Проте, 16 шкільних автобусів поки ще не здійснюють рейси.

Володимир Таборанський також зауважив, що навчальний час за кілька днів вимушених канікул буде відпрацьовано додатковими уроками протягом другого семестру або під час канікулярних днів весняних чи літніх (до 1 липня). Відпрацювання в суботу заборонене Міністерством освіти і науки України.

Профільне управління ОДА також надало територіям рекомендації та відповідні інструктажі, як діяти за умов подальшого погіршення погоди. Зокрема, рекомендовано обмежити рух організованих груп дітей та проведення масових заходів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool