Загальне декларування доходів - важлива думка кожного!

Лютий 03, 2014 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Загальне декларування доходів громадян – давня практика, поширена у всьому світі. Це необхідна умова для підвищення рівня податкової культури та фінансової освіти в суспільстві. Нова концепція реформи декларування доходів громадян необхідна нашому суспільству вже сьогодні та стосується кожного з нас.

Міністерством доходів і зборів України розроблена і представлена на розгляд та обговорення громадськості Концепція реформи, в основу якої покладені кращі світові практики декларування доходів та адміністрування податку на доходи фізичних осіб.
Звичайно, процес декларування стосуватиметься не кожного громадянина України. Тому, саме в ході сумісного обговорення необхідно вибрати критерії для обмеження круга громадян, які подаватимуть декларації.
Крім цього, з впровадженням в життя нової системи декларування доходів з'явиться об'єктивна можливість для поступового зниження податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. Як наслідок - зниження навантаження на працедавців та найнятих робітників.
Міндоходівцями опрацьовуються варіанти попереднього заповнення декларацій, розробляється спрощена форма декларації та планується її уніфікація з іншою звітністю, продовжують розширюватися можливості електронного декларування.
Такі реформи – це тривалий та ретельний процес. Але розпочинати його потрібно.
Обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян здійснюється на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів. Крім того, свої пропозиції Ви можете надійслати за електронною адресою: gromada@minrd.gov.ua. Приєднуйтеся!.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool