За збут наркотиків на лаву підсудних

Січень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Працівники Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у збуті наркотичних засобів та зберіганні боєприпасів затримали 23-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області. 

 Як розповів начальник райвідділу міліції Ігор Брєєв, правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що чоловік реалізує марихуану місцевим жителям. У результаті перевірки цих відомостей та проведення кількох оперативних закупівель факти продажу наркотичних засобів вказаним громадянином підтвердились. Підозрюваний збув близько 20 грамів марихуани за гроші у сумі 600 гривень. 

У ході затримання у зловмисника працівники міліції виявили пластикову пляшку, в якій він зберігав зілля з метою подальшого збуту та гроші, отримані від реалізації наркотиків.

Крім того, під час проведення санкціонованого огляду за місцем проживання чоловіка у одній із кімнат у шухляді столу правоохоронці виявили 24 патрони калібру 5,6 мл та запал ручної гранати часів ВВВ, вкритий іржею. За словами підозрюваного, боєприпаси він знайшов минулого року у лісосмузі неподалік населеного пункту. Набої працівники міліції вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
За фактами незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України. Також наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
До того ж , як з’ясувалося, підозрюваний не вперше переступає закон. У жовтні 2011 року його було засуджено за скоєння крадіжки до 3 років умовно. Молодик так і не зробив висновків, потрапивши на лаву підсудних минулого разу. Тож зараз зловмиснику загрожує реальний термін ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool