За втручання прокуратури припинено безпідставні перевірки підприємців

Вересень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Безпідставні перевірки суб’єктів господарювання з боку районної санітарно-епідеміологічної станції та райвідділу управління Держтехногенбезпеки виявлені прокуратурою Добровеличківського району Кіровоградщини.

За результатами прокурорських перевірок у роботі названих державних органів виявлено низку порушень. Зокрема, службові особи СЕС, проводили перевірки санітарно-епідеміологічного законодавства на підприємствах малого бізнесу району за відсутності належним чином оформлених документів.
Прокуратурою Добровеличківського району з метою усунення виявлених порушень внесені два подання до керівництва згаданих структур.
Принагідно додамо, що з часу запровадження телефону «гарячої лінії» до органів прокуратури області надійшло 33 повідомлення щодо фактів незаконного втручання контролюючих та правоохоронних органів у діяльність суб’єктів господарювання. За результатами перевірки по семи з них вжито заходів до захисту порушених прав суб’єктів господарювання.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool