За втручання органів прокуратури в дохід державного бюджету України стягнуто понад 22 мільйони гривень

Серпень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1449 | Коментарі: 0

Два позови Знам'янського транспортного прокурора задовольнив Одеський окружний адміністративний суд. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Вони подавалися в інтересах Інспекції державного архітектурно-будівельного-контролю у Кіровоградській області до Одеської залізниці. Йшлося про стягнення 22,3 млн. грн. штрафних санкцій за правопорушення у сфері вимог містобудування. Зокрема, Одеська залізниця здійснювала роботи по електрифікації однієї з дільниць без отримання дозволу на виконання будівельних робіт та за відсутності проектної документації на зазначені роботи.
В результаті судового розгляду, за втручання органів прокуратури Кіровоградської області в дохід державного бюджету України стягнуто понад 22 млн. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool