За умисне невиконання рішення суду- до кримінальної відповідальності

Березень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1895 | Коментарі: 0

Прокуратурою Онуфріївського району в порядку правозахисної діяльності розглянуто матеріали перевірки додержання вимог чинного законодавства під час виконання рішень суду. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України, прокурором району порушено кримінальну справу відносно директора одного з місцевих приватних підприємств.

Мова йде про те, що дана службова особа не виконала рішення суду щодо проведення земельно-кадастрових робіт та послуг, пов’язаних із складанням технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки.
Наразі розслідування кримінальної справи проводиться прокуратурою Онуфріївського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool