За участь у ліквідації пожежі рятувальник з Кіровоградщини отримав державну нагороду

Березень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 508 | Коментарі: 0

4 березня у Залі Колегії ДСНС Голова Служби Микола Чечоткін вручив особовому складу державні нагороди. Серед нагороджених був і наш колега, рятувальник 1-го ДПРЗ м. Кропивницький Управління ДСНС України у Кіровоградській області прапорщик Віталій Іванов.

Віталій працює командиром відділення - водієм 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький вісім років. Навесні минулого року він у складі зведеного загону брав участь у гасінні масштабної пожежі у Зоні відчуження. 

Указом президента України Володимира Зеленського, за мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації надзвичайних ситуацій та зразкове виконання службового обов’язку Віталій Іванов був удостоєний ордена «За мужність» ІІІ-го ступеня.
Вітаючи особовий склад, Микола Чечоткін підкреслив, що той високий рівень довіри, який ДСНС отримала від суспільства, у повній мірі заслуга саме таких людей – рятувальників, які завжди першими ідуть у бій із лихом. 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool