За три місяці 3663 абонента Кіровоградщини отримали безкоштовні цифрові підписи

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Відділ реєстрації користувачів інформаційно-довідкового департаменту при ДПС у Кіровоградській за три місяці поточного року видав 3663 безкоштовних електронних ключів.

Громадяни та підприємці-фізособи отримали 2921 ключ. Як і раніше, це найчисленніша категорія клієнтів відділу. Також його послугами у нинішньому році скористалися 742 юридичні особи.
Електронні ключі надають можливість платникам податків не тільки подавати звітність до податкової служби в електронному вигляді, а також використовувати їх для митних операцій та для подання громадянами до податкових інспекцій декларацій про майновий стан та доходи в електронному вигляді. Податкова звертає увагу на те, що застосування електронного цифрового підпису не потребує дублювання на паперових носіях.
Для отримання більш детальної інформації щодо отримання безкоштовного електронного цифрового підпису платники податків можуть звернутися до відділу реєстрації користувачів при ДПС у Кіровоградській області, який знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55, каб. 811, телефон – 36-69-52.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool