За тиждень - Великодній Благодійний Аукціон!

Квітень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

Запрошуємо 6-го квітня (п’ятниця) на прес-конференцію, яка розпочнеться о 17.00 у галереї П.Оссовського (перший поверх обласного художнього музею) і буде присвячена проведенню Благодійного Великоднього аукціону.

Це вже четвертий рік поспіль аукціон проводиться заради збору коштів і купівлі обладнання в обласну дитячу лікарню. Наразі Оргкомітет аукціону закінчує роботу по збору картин, які на безоплатній основі надають художники-автори та колекціонери і директори галерей.

Так, останніми днями до збору картин долучилися одеський художник Сергій Дрига і кіровоградський живописець Денис Ковтун. Обоє вперше беруть участь в аукціоні, тож пан Сергій запропонував роботу «В некотором царстве, в некотором государстве» (розмір – 70х90см., стартова ціна - 4000грн.), а Денис Ковтун – дві роботи, перша – картина «Подвір’я» (розмір – 45x65см, стартова ціна: 400 грн.), а друга - «Зимовий день» (розмір – 50x70см, стартова ціна: 500 грн.).
Загалом наразі на аукціон надійшло вже 21 лот. Планується, що буде ще 3-5 робіт. Усі картини, а також стартову ціну на них, можна подивитися на сайті аукціону за адресою: http://auction-kirovograd.org/
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool