За продаж алкоголю неповнолітнім кіровоградські підприємці позбулися шести ліцензій

Липень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

З початку цього року фахівцями обласного управління Міндоходів видано 3560 ліцензій, з них на роздрібну торгівлю алкогольними напоями – 1815 та тютюновими виробами – 1745.

За право торгувати згаданими товарами підприємці області сплатили до місцевих бюджетів понад п’ять мільйонів гривень.
За порушення законодавства в сфері обігу підакцизної продукції у частині продажу такої продукції особам, які не досягли 18-річного віку, бізнесменам регіону анульовано шість ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та одну – на торгівлю тютюновими виробами.
„Дієвий контроль за обігом підакцизних товарів сприяє реалізації єдиної державної політики у сфері виробництва і обігу алкогольних напоїв та створенню належних умов для розвитку легального ринку такої продукції, захисту здоров’я громадян, а також збільшенню надходжень до бюджету”, – зауважила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Надія Воленшчак.
Нагадаємо: відповідно до чинного законодавства, за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім передбачено анулювання ліцензії та штраф у розмірі 6800 гривень. Крім того, винні особи притягуються до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу від 510 до 1700 гривень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool