За поданням прокуратури області судді винесено догану

Серпень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

Щойно Вища кваліфікаційна комісія суддів України розглянула подання прокуратури Кіровоградської області. Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у прес-службі прокуратури області

До даної комісії подання було скеровано у зв’язку з безпідставною тяганиною та затягуванням розгляду справ, що перебувають у провадженні судді Знам’янського міськрайонного суду І.Павловської. Таким чином, служителем Феміди порушувалась реалізація прав підсудних на судовий захист, гарантований Конституцією України та міжнародною «Конвенцією про захист прав людини та основоположних свобод».
Наразі Вища кваліфікаційна комісія суддів України розглянула дисциплінарну справу щодо судді І.Павловської й прийняла рішення про застосування до неї дисциплінарного стягнення у вигляді догани.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool