За підтримки Сергія Кузьменка старшокласники Кіровоградщини завітали на прем'єру «Кіборгів»

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації у рамках проекту «Захисник Кіровоградщини» подарував 245 учням із чотирьох районів та обласного центру квитки на фільм «Кіборги». Прем’єрний показ фільму відбувся 7 грудня у кінотеатрі «Портал».

Як повідомив координатор проекту «Захисник Кіровоградщини» Олег Вєтров, на перегляд фільму приїхали учні з Долинського, Компаніївського, Новгородківського та Кіровоградського районів.

– Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко у рамках проекту запропонував дати можливість дітям безкоштовно переглянути стрічку «Кіборги», – розповідає Олег Вєтров. – Фільм не залишив жодного байдужого в залі. Проект «Захисник Кіровоградщини» виховує та загартовує підростаюче покоління у національно-патріотичному дусі. І те як діти відреагували, які в них були емоції після перегляду, означає, що з такою молоддю у нас є майбутнє.

Разом із тим на прем’єрі школярі мали нагоду поспілкувалися з самими кіборгами – бійцями третього окремого полку спецпризначення, які боронили Донецький аеропорт, та їхнім легендарним командиром Олександром Трепаком.

– Не знаю, що цей фільм вам дасть, але ви маєте розуміти, я, мої солдати – хлопці і дівчата – чотири роки віддаємо себе Україні.... 76 бійців поклали своє життя під час оборони Донецького аеропорту, п’ятеро – з нашого полку. Це хлопці, які ходили в цей зал і, можливо сиділи на цих місцях, і ще чотири роки тому вони були живі… Що буде завтра – ніхто напевно не знає, але це залежить від нас із вами, – звернувся до учнів командир полку.

Фільм «Кіборги» – це військова драма режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту. Герої стрічки – це збірні образи, списані з реальних військових як кадрових, так і добровольців. Головні ролі виконали Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Роман Ясіновський.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool