За підсумками 2016 року Кіровоградщина зайняла 6 місце в регіональному рейтингу

Березень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Про рейтингові позиції Кіровоградської області йшлося сьогодні на апаратній нараді в ОДА.

- За результатами 2016 року Уряд та незалежні громадські організації давали оцінку роботи обласних державних адміністрацій. Проте окремі особи позитивну інформацію про область намагаються спростувати або подати її в негативному світлі, тож зауважу, що мене цікавлять не рейтингові місця, а результат роботи, - зауважив Сергій Кузьменко. – Об'єктивним показником, за яким можна оцінити результати роботи – якраз є мова цифр. Фактом залишається те, що у 2016 році фахівці Кіровоградщини, які працюють в державному секторі та економіці області приймали правильні рішення і як результат – область продемонструвала позитивні тенденції у соціально-економічному розвитку і сподіваюсь цей тренд буде продовжено і цьогоріч. Тому рухаємося вперед і працюємо на результати 2017 року.

- Всіх, кого не задовольняють рейтингові місця Кіровоградщини, закликаю приєднуватися до успішної команди і розпочинати робити конкретні речі для регіону, а не обмежуватися лише коментарями, - сказав очільник області.

Варто зазначити, що за результатами минулого року область продемонструвала позитивні тенденції у соціально-економічному розвитку, тим самим зробила серйозний ривок, піднявшись у рейтингу регіонів відразу з 21 на 6 місце. Зазначена інформація була озвучена під час п'ятого засідання Ради регіонального розвитку, що відбулося на початку минулого тижня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool