За підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали мешканця Кіровоградщини

Жовтень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 31-річного раніше судимого жителя одного із сіл району. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Недільного вечора до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупу 56-річного жителя населеного пункту у його ж домоволодінні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На тілі потерпілого правоохоронці виявили травми голови та численні крововиливи на обличчі.
Попередньо працівники міліції встановили, що тілесні ушкодження, які виявилися для чоловіка фатальними, він отримав напередодні ввечері під час спільного розпиття спиртних напоїв зі своїм знайомим.
У ході застілля господар та гість посварились і молодший із них почав бити старшого руками і ногами. Після того, як опонент знепритомнів та упав на підлогу, чоловік пішов геть з його будинку. Тіло загиблого виявили лише наступного дня…
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool