За перше півріччя Одеська залізниця оформила 236 тис проїзних документів для дітей

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Протягом шести місяців поточного року в квиткових касах Одеської залізниці було оформлено 236 тис проїзних документів для «маленьких» пасажирів – віком від 6 до 14 років у дальньому та приміському сполученні. У тому числі було оформлено 728 групових замовлень на 24 тис місць. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

До «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом» 22 липня 2011 року було внесено норму про обов’язковість наявності оригіналу документа, що підтверджує вік дитини.
Проїзні документи та наявність оригіналу документа, який підтверджує вік дитини перевіряє провідник при посадці пасажирів у поїзд та на шляху прямування.
Нагадуємо, що на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 28.07.2004 №976 «Про встановлення пільгового тарифу на перевезення дітей залізничним транспортом» вартість дитячого квитка становить 75% від вартості квитка дорослого пасажира (для дітей віком від 6 до 14 років).
Для недопущення конфліктних ситуацій під час подорожі просимо пасажирів бути уважними та дотримуватися вимог нормативних документів Міністерства інфраструктури України.

*Довідка:
Додатково із «Правилами перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» можна ознайомитися за посиланням:  http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0310-07
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool