За останні два місяці платники Кіровоградщини перерахували до бюджету понад 465 млн.грн. єдиного соціального внеску

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Лише за листопад на рахунки органів доходів і зборів області надійшов майже 231 мільйон гривень.

При цьому прийнято та оброблено 13,3 тисячі звітів з єдиного соціального внеску. Це ті суб’єкти господарювання, які повинні їх подавати щомісяця. Іще 51 тис. підприємців звітують раз на рік – до 10 лютого.
Як зазначив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв, більше половини звітів (7,5 тисяч або 56,6%) подано в електронному вигляді через мережу Інтернет. Можливість безкоштовно отримати ключі електронного цифрового підпису та програмне забезпечення стало потужним каталізатором у процесі поширення дистанційного спілкування з контролюючими органами, зокрема і платниками ЄСВ.
Отримати інформацію щодо сплати єдиного внеску та надання звітності можна у Центрах обслуговування платників податків та в податкових інспекціях за місцем реєстрації, адреси яких розміщені на субсайті ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.
„Ми намагаємося створити умови, за яких клієнти Міндоходів витрачатимуть мінімум часу на спілкування з інспектором та максимум – на власну господарську діяльність”, - акцентував Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool