За невиплату заробітної плати стосовно директора порушено кримінальну справу

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Погашення заборгованості з заробітної плати на підприємствах та установах різної форми власності лишається важливим напрямком діяльності органів прокуратури Кіровоградщини. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, прокурором Долинського району стосовно директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю порушено кримінальну справу за ч.1 ст.175 Кримінального кодексу України за фактом безпідставної невиплати заробітної плати працівникам очолюваного ним ТОВ. Маючи реальну можливість розрахуватися з своїми працівниками (перевірка засвідчила наявність обігових коштів на рахунках товариства) безпідставно не виплачував заробітну плату працівникам протягом листопада-грудня 2011року. Заборгованість складає близько 24 тис. грн.. 

Наразі проводиться досудове слідство.
Нагадаємо, що з початку року органами прокуратури області за фактами невиплати заробітної плати своїм працівникам відносно керівників підприємств вже порушено чотири кримінальні справи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool