За нетактовну поведінку водіїв звільнили з роботи

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1666 | Коментарі: 0

12 січня під головуванням начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Ольги Гонтарь відбулося засідання комісії з питань розгляду скарг з нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування м. Кіровограда

Комісією розглянуто 17 скарг. За інформацією Ольги Гонтарь, з трьома водіями, які допустили нетактовність під час роботи, було розірвано трудові угоди. Інші водії приносили вибачення заявникам за ті випадки, які сталися під час користування міськими автобусами загального користування.
Комісія вирішила рекомендувати перевізникам: провести з водіями позапланові інструктажі щодо виконання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та попередити водіїв про недопустимість нетактовного поводження з пасажирами.
джерело 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool