За надуманий страховий випадок двоє шахраїв отримали кримінальну справу

Вересень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні злочину місцеву жительку та громадянина іншої держави.

Шляхом шахрайства та підробки документів зловмисники намагалися надурити страхову компанію на суму близько 170 тисяч гривень.
Ідея вирішити власні проблеми за чужий рахунок виникла у чоловіка після того, як його родич випадково пошкодив належний йому не дешевий автомобіль іноземного виробництва.
Сума грошей на запчастини, їх заміну та малярні роботи обліковувалися не одним десятком тисяч гривень.
Варіанти з «компенсацією» витрат врешті-решт звелися до того, що підозрюваний домовився зі своєю знайомою, що працювала страховим агентом. Аби компанія гарантовано відшкодувала збитки за «страховий випадок», зловмисники підробили документи і уклали відповідну угоду.
Однак отримати гроші підозрюваним так і не вдалося. Їх намірам завадили правоохоронці.
По даному факту стосовно осіб порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 та ч. 3 та 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (шахрайство, підроблення документів).
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool