За місяць жителі області здали до ОВС 180 одиниць зброї

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

Протягом травня на території Кіровоградщини пройшов місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів в органи внутрішніх справ.

Під час проведення місячника працівники міліції організували перевірки наявності зброї в сім’ях, померлі родичі яких раніше були її власниками. Особливу увагу приділили відпрацюванню територій, де раніше проходили бої Великої Вітчизняної війни, з метою виявлення, вилучення та знешкодження зброї та боєприпасів тих часів.
У результаті вжитих заходів до міськрайвідділів області громадяни добровільно здали 180 одиниць зброї, з яких більше 20 незареєстрованих гладкоствольних рушниць, пістолет Вальтер ПП часів ВВв, мисливський нарізний карабін, утинок мисливської гладкоствольної рушниці, 2 штик-ножі, а також майже 1,5 тисячі набоїв, 17 снарядів часів ВВв та 2 незареєстровані газові пістолети.
У тому числі жителі області здали до ОВС близько 150 мисливських гладкоствольних рушниць, 3 мисливських карабіни, 50 спеціальних засобів для відстрілу набоїв, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, та 6 пристроїв для відстрілу гумових куль, які раніше були зареєстровані, але зараз непридатні для подальшого використання.
У зв’язку із добровільною здачею вогнепальної зброї та боєприпасів, 4 осіб не було притягнуто до кримінальної відповідальності.
Найбільше зброї до органів внутрішніх справ регіону здали жителі обласного центру, Кіровоградського, Гайворонського, Новоархангельського та Світловодського районів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool