За минулу добу на Кіровоградщині виникло 5 пожеж господарських будівель

Червень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на гасіння пожеж споруд та будівель господарського призначення у приватних домоволодіннях.

Так, 1 червня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Головківка Олександрійського району. Як з’ясувалось по прибуттю пожежно-рятувального підрозділу, горіла літня кухня на площі 8 м 2. Пожежу було ліквідовано о 10:34 силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

О 15:29 виїхали на гасіння пожежі покрівлі господарської споруди на площі 9 м2, яка виникла на вул. Центральна с. Казавчин, рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворона. Пожежу було локалізовано о 15:57 та о 16:26 – ліквідовано.
О 16:15 рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенського виїжджали за викликом на пожежу сараю на вул. Садову с. Розношинці, проте загоряння було ліквідовано до прибуття підрозділу на місце події.

У м. Світловодську на вул. Н. Бокій о 18:49 виникла пожежа 10 м2 господарської споруди. Силами вогнеборців 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодська о 19:08 пожежу було локалізовано та о 20:02 – ліквідовано.
У той же час загорілось сіно, дрова та господарська будівля на площі 28 м2 на вул. Кооперативна смт Вільшанка. Рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанки та місцева пожежна команда о 19:32 локалізували пожежу та о 20:15 – ліквідували.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів виїжджали на гасіння пожеж споруд та будівель господарського призначення у приватних домоволодіннях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool