За кілька днів до органів поліції Кіровоградщини громадяни здали майже 10 одиниць зброї

Жовтень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 577 | Коментарі: 0

Протягом жовтня жителі області мають можливість добровільно здати зброю, спеціальні засоби самозахисту, вибухові матеріали та боєприпаси у рамках відповідного місячника.

Загалом до відділів поліції населенням вже здано 2 незареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці та 2 мисливських ножа, які громадяни висловили бажання у подальшому зареєструвати у власність у встановленому законом порядку.

Крім того, житель області добровільно здав 1 саморобний вогнепальний пристрій, завдяки чому особу було звільнено від кримінальної відповідальності.
Також до органів поліції громадяни здали 3 зареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці, які прийшли у непридатний для використання стан.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool