За керування автомобілем у нетверезому стані дільничного інспектора притягнуто до адмінвідповідальності

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

Днями апеляційний суд Кіровоградської області розглянув справу за протестом першого заступника прокурора області на постанову Гайворонського районного суду у справі про адміністративне правопорушення вчинене дільничним інспектором Гайворонського РВ УМВС в області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Мова йде про порушення правил дорожнього руху, які вчинив працівник міліції, а саме: керування автомобілем у стані алкогольного сп”яніння. Коли працівники ДАІ зупинили свого колегу, останній від проходження медичного огляду для визначення стану алкогольного сп”яніння відмовився у присутності свідків, про що було складено відповідний протокол.
Як повідомила старший помічник прокурора області з питань захисту прав громадян та інтересів держави при застуванні законів про адміністративні правопорушення Тетяна Кучер, Гайворонський районний суд, який розглядав адмінсправу відносно дільничного, своєю постановою провадження у справі закрив у зв”язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП. Прокуратура області не погодилася з таким рішенням і принесла протест на постанову суду першої інстанції.
Наразі апеляційний суд області поставив крапку у цій справі. Працівника міліції притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КупАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу на користь держави у розмірі 2550 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool