За ініціативи регіоналів на Кіровоградщині 22 червня вшанують жертв і ветеранів Великої Вітчизняної війни

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

22 червня, в день 72-ї річниці від початку Великої Вітчизняної війни, члени Кіровоградської обласної організації Партії регіонів віддадуть данину пам’яті ветеранам-визволителям, жертвам та учасникам найкривавішої війни минулого сторіччя.

Разом зі своїми однопартійцями з районів, міст і сіл вони візьмуть участь у траурних заходах з нагоди Дня скорботи і пам’яті жертв війни, які проходитимуть по всій Україні за ініціативи ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.
Так, у Кіровограді о 9.50 відбудеться покладання квітів до Вічного вогню на Меморіалі слави на Фортечних валах, до пам’ятників «Багнет» та «Жертвам фашизму» та траурний мітинг-реквієм за участю членів партійних організацій, народних депутатів України, учасників молодіжних об’єднань і членів обласної організації «Молоді регіони» зокрема.
- Для ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, як і для мільйонів українців, Велика Вітчизняна війна – це не просто слова, а частина історії, - каже голова Кіровоградської обласної організації Партії регіонів, заступник Глави Адміністрації Президента Сергій Ларін. - Наші діти й батьки воювали з фашистами та гинули, щоб звільнити світ від «коричневої чуми». Велика Вітчизняна війна торкнулася чорним крилом кожної сім’ї, залишила глибоку рану на серці багатьох поколінь людей. Завдання нашої політичної сили, котра взяла на себе відповідальність за стан справ у країні, – не забувати нашого минулого. А тому, вийшовши разом на всенародну акцію 22 червня, ми висловимо щиру вдячність і повагу фронтовикам, працівникам тилу, які наближали Велику Перемогу своєю героїчною працею. Закликаю всіх однопартійців та всіх небайдужих земляків прийти цього дня до меморіальних комплексів, обелісків, пам’ятників загиблих у своїх населених пунктах. Запаліть свічки пам’яті у своїх будинках, приділіть увагу ветеранам та розкажіть про Велику Вітчизняну війну своїм дітям, друзям, онукам.
Під егідою ПАРТІЇ РЕГІОНІВ у районах області пройдуть урочисті церемонії покладання квітів до братських могил, місць військових поховань, монументів жертвам війни і фашистського терору. Для школярів та студентів пройдуть тематичні екскурсії в музеях, розгорнуться виставки в бібліотеках.
Закликаємо мешканців Кіровоградщини запалити свічки пам’яті на світанку 22 червня та приєднатися до Всеукраїнської акції «Хвилина мовчання».
Прес-служба Кіровоградської обласної організації Партії регіонів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool