За хабар у 50 тисяч гривень на Кіровоградщині перед судом постануть сільський голова та землевпорядник

Червень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1382 | Коментарі: 1

Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням селищного голови та землевпорядника однієї із селищних рад Олександрійського району за ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Про це повідомив начальник слідчого відділу прокуратури області Олег Смирнягін.
На даний час слідство у справі завершено. Кримінальну справу спрямовано до Олександрійського міськрайсуду для розгляду по суті.
Нагадаємо, що у березні поточного року прокуратурою області спільно з Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в області вказаних осіб затримано «на гарячому» в ході отримання 40 тисяч гривень хабара. (Ще 10 тис. грн. хабара вони отримали кількома днями раніше). Хабар службові особи вимагали від підприємця з Донеччини, за позитивний розгляд питання щодо надання виконавчим комітетом цієї селищної ради дозволу на розміщення 5 тимчасових споруд торгівельного призначення на території селища. Цікаво, що вимагали по 10 000 грн. за розміщення кожної тимчасової споруди. В іншому разі загрожував тривалий і неоднозначний розгляд цього питання
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool