За фактом привласнення бюджетних коштів порушено кримінальну справу

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

В ході здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Кіровоградського району проведено перевірки дотримання вимог бюджетного законодавства. За результатами прокурорської перевірки виявлено порушення в діяльності одного із ТОВ. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокурором району відносно директора цього товариства порушено кримінальну справу за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення за ознаками складу злочинів, передбачених ч.3 ст.191 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. 

У ході досудового слідства встановлено, що за відповідними договорами підряду, укладеними між Соколівською сільською радою та даним товариством, останнє брало на себе зобов”язання на виконання ремонтних робіт дитячого садочку та сільської ради. Однак, встановлено, що директор товариства надав до Пенсійного фонду України в області неправдиву інформацію щодо виплати заробітної плати працівникам, які нібито перебували з ним у трудових відносинах на загальну суму понад 53 тисячі гривень.
У результаті, підприємець незаконно отримав із державного бюджету кошти на вказану суму, чим наніс збитки державним інтересам.
Додамо, що кошти, отримані внаслідок злочинних дій, директор використав у власних інтересах.
Триває слідство.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool