За фактом обвалу труби котельні на Кіровоградщині прокуратура проводить перевірку

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Прокуратурою міста Кіровограда організовано проведення перевірки за фактом часткового обрушення труби котельні КП «Текплоенергетик», яке сталося учора, 17 січня.

Наразі прокурором обласного центру винесено постанову про проведення із залученням спеціалістів органів контролю перевірки у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів. Встановлюється причина руйнування труби.
Хід перевірки перебуває на контролі прокурора м. Кіровограда.

Нагадаємо, що 17 січня у селищі Нове на території котельні КП «Теплоенергетик» сталося часткове руйнування верхньої частини димовідвідної труби (загальна висота труби 85 м), що призвело до пошкодження димовідвідного каналу. Жертв та постраждалих немає. Роботу котельні призупинено.
Котельня забезпечувала теплопостачанням 28 житлових будинків, 2 шкіл, дитячого садка та лікарні.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool