За два місяці на сервіс «Пульс» звернулося 11 платників Кіровоградської області

Березень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Саме стільки звернень від платників податків Кіровоградського регіону надійшло до Антикорупційного сервісу Державної фіскальної служби України "Пульс".

Всі звернення, які надійшли на адресу органів ГУ ДФС в області, були оперативно розглянуті у встановлений термін та вирішені по суті.

Найчастіше платники порушували питання щодо системи електронного адміністрування ПДВ – 4 звернення. Крім того, заявники цікавились поданням звітності та реєстрацією накладних – 3 звернення, організацією роботи територіальних органів ГУ ДФС області – 2 звернення. По одному дзвінку на сервіс «Пульс» пролунало від мешканців Кіровоградщини з питань корупційних дій та роботи Центрів обслуговування платників.

Нагадаємо, що «Пульс» – це інтерактивний сервіс ДФС України, за допомогою якого приймаються звернення від платників податків з податкових та митних питань. Повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС, оперативно вирішити проблемні питання, які відносяться до компетенції відомства, можна за телефоном: (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.

ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool