За добу на Кіровоградщині загасили 2 пожежі

Грудень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС в області двічі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 30 листопада о 21:24 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна в с. Солгутове Гайворонського району. Пожежно-рятувальний підрозділ, який прибув на місце виклику, встановив, що горить 2 м2 балок перекриття приватного житлового будинку.

О 21:48 пожежу було локалізовано та о 22:00 – ліквідовано. До гасіння залучались 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон.

Вже 1 грудня о 01:06 стало відомо про пожежу на вул. Гагаріна у с Камбурліївка Онуфріївського району. Як з’ясувалось, горіло 24 м2 господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та пожежних місцевої пожежної команди смт Павлиш о 01:40 пожежу було локалізовано та о 04:15 – ліквідовано.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool