За добу на Кіровоградщині у житловому секторі виникло 4 пожежі

Березень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 1745 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону чотири рази залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, 2 березня о 15:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій с. Синьки Благовіщенського району. Там загорілось 0,1 т сіна у господарчій будівлі на території приватного домоволодіння.

Силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Синьки о 15:36 пожежу було локалізовано та о 15:41 – ліквідовано.

О 18:59 стало відомо про займання на вул. Козацькій с. Сверликове Новоархангельського району. Там виникла пожежа 3 м2 внутрішнього оздоблення стін приміщення лазні в приватному одноповерховому житловому будинку. О 19:45 пожежу було локалізовано та о 19:54 – ліквідовано. В гасінні приймали участь 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ та місцева пожежна команда с. Нерубайка.

Ще дві пожежі виникли на території Олександрійського району. Так, о 19:15 стало відомо про пожежу на вул. Знам’янській м. Олександрії. Як виявилось, горить 6 м2 домашніх речей в приватному житловому будинку. Бійці 2-го ДПРЗ о 19:40 локалізували займання та о 20:35 – ліквідували.

Вже о 21:35 виникла пожежа на вул. Вільховій м. Олександрія. Там загорілось 2 м2 перекриття та внутрішнього оздоблення стін окремо розташованої будівлі лазні на території приватного домоволодіння. Вогнеборці о 22:20 локалізували пожежу та о23:00 – ліквідували. В гасінні приймали участь 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool