За добу на Кіровоградщині ліквідували 4 пожежі на відкритих територіях

Жовтень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 564 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи здійснили 4 виїзди на гасіння загорянь сухої рослинності на відкритих територіях.

Так, о 12:30 сталась пожежа на відкритій території поблизу с. Салькове Гайворонського району.

Як з’ясувалось на місці пожежі, горить 200 м2 пожнивних залишків кукурудзи на полі. На гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон, а також вогнеборці місцевої пожежної команди смт Завалля.

Аналогічний випадок стався поблизу с. Володимирівка Кіровоградського району. Там загорілось 500 м2 пожнивних залишків кукурудзи на полі. О 15:08 пожежу було локалізовано та о 15:25 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Також 2 пожежі сухої трави ліквідували рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка (200 м2 сухої трави на території Захарівської с/р) та 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка (4 м2 сухої трави біля с. Полтавка).

Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool