За десять місяців до місцевих бюджетів Кіровоградської ОДПІ надійшло понад 120 млн. гривень

Листопад 25, 2016 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Платники Кіровоградської ОДПІ протягом січня – жовтня 2016 року сплатили 121,5 млн.грн. єдиного податку, що на 43,0 млн грн. більше проти надходжень минулого року, або на 126,7 відсотків.

Значну суму надходжень забезпечили фізичні особи – підприємці, якими перераховано 66,2 млн.грн., що на 18,5 млн.грн. більше ніж у минулому році.

Юридичні особи – платники єдиного податку перерахували до місцевих бюджетів - 19,1 млн.грн., що на 7,4 млн.грн. більше, ніж за 10 місяців 2015 року, юридичні особи - платники єдиного податку IV групи, які працюють в агросекторі сплатили - 36,2 млн.грн. єдиного податку, що на 17,1 млн.грн. більше ніж торік. Про це повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Кіровоградська ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool