За 5 місяців на Одеській залізниці з вини водіїв сталося 5 дорожньо-транспортних пригод

Червень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

За 5 місяців 2011 року на переїздах, розташованих у межах Одеської залізниці, сталося 5 дорожньо-транспортних пригод. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомили у прес-службі ОЗД

За даними розслідувань встановлено, що всі аварії трапилися у результаті порушення водіями Правил дорожнього руху, зокрема, – через виїзд на переїзди при заборонних показаннях сигналів переїзної сигналізації.
Зокрема, 19 лютого на залізничному переїзді на станції Одеса-Застава-І водій вантажівки з напівпричепом порушив правила дорожнього руху, виїхавши на переїзд при заборонних показаннях справно діючої переїзної світлофорної та звукової сигналізації, внаслідок чого був збитий вантажним поїздом.
9 березня на станції Мартинівська Миколаївської області на переїзді при справно діючій сигналізації поїздом було смертельно травмовано велосипедиста, який виїхав на колію, об’їхавши закритий шлагбаум.
9 травня на перегоні Явкине – Горожани Миколаївської області на регульованому переїзді водій легкового автотранспортного засобу об’їхав автомобіль, що стояв попереду перед переїзним світлофором, виїхав на переїзд та в’їхав у бік поїзда. Внаслідок аварії водій і пасажир загинули на місці.
Усі ДТП – це фатальні наслідки недбалості та неуважності водіїв, які нехтують заборонними показаннями сигналів переїзних світлофорів, намагаючись зекономити час, об’їжджають шлагбауми, піддають ризику власне життя та життя пасажирів автотранспортного засобу.
До матеріальних збитків для залізниці, яка після аварії ремонтує локомотиви, поновлює переїзди та верхню будову колії, додаються значні затримки руху вантажних та пасажирських поїздів.
Зі свого боку Одеською залізницею вживаються заходи щодо підвищення безпеки руху поїздів і автотранспорту на залізничних переїздах у різних регіонах України, але уникнути трагедії та зберегти життя можна лише суворо дотримуючись Правил дорожнього руху, зокрема розділу «Проїзд залізничних переїздів».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool