За 2014 рік на Одеській залізниці капітально відремонтовано 15 переїздів

Січень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Протягом 2014 року працівниками колійного господарства Одеської залізниці капітально відремонтовано 15 переїздів, ще на 25 переїздах було виконано роботу з заміни старопридатних переїзних настилів на нові.

Також на двох переїздах були виконані роботи з покращення видимості, зокрема на 302 км перегону Лікарівка – Павлиш розроблена виїмка шляхом усунення ґрунту, а на 1162 км перегону Мартиновська – Веселинове вирублено зайву рослинність.
У минулому році виконано реконструкцію переїзду з автобусним рухом через під’їзну колію ВАТ «Шарівське» по ст. Шарівка з обладнанням його переїзною сигналізацією.
Роботи по ремонту та реконструкції переїздів проводились відповідно до «Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011-2015 рр».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool