За 2013 рік працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 85 випадків крадіжок

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

Упродовж 2013 року працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці розкрили 85 випадок крадіжок на загальну суму 206 тис 562 грн і затримали 108 розкрадачів

За зазначеними фактами порушили 79 кримінальних проваджень та 8 адміністративних справ. Найбільше від зловмисників потерпає колійне господарство залізниці – за рік тут трапилося 54 випадків розкрадання майна.
Працівники воєнізованої охорони Одеської залізниці затримали 177 порушників за ходіння по коліях з яких 82 порушники притягнуті до адміністративної відповідальності та оштрафовані.
Крім того, особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом 2013 року проводилася активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених рейдів перевірено 169 пункт, 6 з яких закрито.
Працівники воєнізованої охорони разом з представниками управління Міністерства внутрішніх справ України на Одеській залізниці дбають про збереження вантажів вантажовідправників та безпеки пасажирів на вокзалах і станціях залізниці
Особовий склад воєнізованої охорони супроводжує вантажі на усьому шляху прямування Одеською залізницею – їх робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів з вагонів відкритого типу під час руху поїздів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool