За 11 місяців до місцевих бюджетів Кіровоградської ОДПІ мобілізовано понад мільярд гривень

Грудень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Протягом січня - листопада 2016 року до місцевих бюджетів Кіровоградської ОДПІ мобілізовано 1,1млд.грн. податків і зборів, чим зумовлено виконання доведених бюджетних призначень у розмірі 113,8 відсотка ( +136,3 млн.грн.).

Проти минулого року надходження до місцевих бюджету збільшено на 384,7млн.грн. або 52,0 відсотка.

Найбільшу питому вагу ( 58,9відс.) в надходженнях до місцевого бюджету займає податок на доходи фізичних осіб, якого мобілізовано 662,6млн.гривень. Окрім ПДФО найбільшими бюджетоформуючими податками місцевого бюджету є сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами, якого надійшло 139,8млн.грн., плати за землю юридичними та фізичними особами забезпечено 150,8млн.грн., акцизного податку – 120,2млн.гривень. Про це нам повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Кіровоградська ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool