За 10 місяців фахівці Дорожнього центру стандартизації та метрології Одеської залізниці заощадили 4,1 млн. грн.

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

За 10 місяців поточного року спеціалісти Дорожнього центру стандартизації та метрології Одеської магістралі заощадили 4,1 млн. грн. коштів залізниці за рахунок виконання вимірювальних робіт власними силами без залучення сторонніх організацій.

Спеціалісти атестували 16 вимірювальних та калібрувальних лабораторій, виконали метрологічний нагляд за забезпеченням єдності вимірювань у 33 структурних підрозділах залізниці, відкалібрували 128 вертикальних та горизонтальних паливних резервуарів та атестували 264 одиниці випробувального обладнання.
Важливість таких робіт у тому, що недотримання стандартів та порушення технології у 80% випадках призводить до псування та дефектів, що в свою чергу може спричинити неточність в обліку енергетичних і матеріальних ресурсів або порушити якість технологічних процесів ремонту рухомого складу залізниці. Сьогодні жодний технологічний процес в сфері залізничного транспорту та в сфері ремонту рухомого складу не обходиться без вимірювань, оскільки це запорука безпеки руху, ресурсозбереження та охорони праці. Робота спеціалістів метрологічної служби Одеської залізниці забезпечує точність вимірювань, підвищує ефективність процесу перевезень, покращує якість ремонту та обслуговування рухомого складу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool