З жителями села Соколівське була проведена роз’яснювальна робота

Серпень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1488 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити профілактичні бесіди з населенням області для роз’яснення правил пожежної безпеки у побуті.

Сьогодні, 18 серпня, така бесіда була проведена з жителями с. Соколівське Кіровоградського району.

На території населеного пункту дуже багато зелених насаджень, листя яких ближче до осінньої пори та у період спекотної погоди дуже швидко засихає та становить особливу небезпеку для приватних домоволодінь. Адже, навіть від найменшої іскри або недопалка може виникнути загорання. Тож, під час бесіди рятувальники розповіли які правила пожежної безпеки допоможуть громадянам уникнути лиха.

Також, фахівці Служби порятунку не оминули своєю увагою питання безпеки при користуванні різними електричними та газовими приладами, без яких неможливо уявити своє життя. Перевантаження електричних мереж, особливо при несправній електричній проводці, є чи не найбільшою проблемою, яка може призвести до коротких замикань та пожеж у житловому секторі.

Крім пожеж не поодинокі й випадки виявлення застарілих боєприпасів на території домолодінь. Такі знахідки продовжуть становити велику небезпеку для оточуючих і через десятки років. Тому роз’яснення як правильно діяти та куди телефонувати з повідомленням про підозрілий предмет також не було зайвим для громадян. Усі співрозмовники з великою цікавістю слухали поради від фахівців рятувальної справи, а також запевнили рятувальників, що свідомо ставляться до питань власної безпеки та безпеки в своїх оселях. На завершення розмови всім було надано листівки з нагадуванням як діяти в екстремальних ситуаціях та номерами телефонів екстрених служб.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool