З початку року зменшення заборгованості населення за житлово-комунальні послуги відбулося в більшості районів Кіровоградщини

Грудень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

У листопаді 2012р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 56,5 млн.грн., сплачено, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 38 млн.грн. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за листопад 2012р. тільки у Добровеличківському та Новгородківському районах вищий за 100%.
На кінець листопада 2012р. за надані послуги населення області заборгувало на 4% менше ніж на початок року. Зменшення заборгованості відбулося у 13 районах та 2 містах обласного значення, найбільше – у Новгородківському, Бобринецькому, Устинівському, Новомиргородському районах, а населенням Компаніївського, Новоархангельського, Онуфріївського та Світловодського районів стовідсотково оплачено нарахування поточного періоду, частково погашено борг попередніх періодів та попередньо сплачено за житлово-комунальні послуги.
За січень-листопад п.р. населення області найкраще розраховувалося за газопостачання (105,5% нарахованих до сплати сум), у листопаді із 17 районів та 4 міст обласного підпорядкування, які забезпечені цим видом послуг, населенням 7 районів та м.Олександрії попередньо сплачено майбутні нарахування.
Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 55,1 млн.грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 30,2 млн.грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 19,2 млн.грн., газопостачання – 13,4 млн.грн., вивезення побутових відходів – 0,7 млн.грн.
У листопаді 2012р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 18,8 млн.грн., що на рівні листопада 2011р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool