З початку року в Кіровоградській області кількість податкових платежів через термінали самообслуговування виросла майже на 72 відсотки

Липень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, тільки за останній квартал сума податкових та бюджетних платежів, внесених підприємцями регіону за допомогою терміналів самообслуговування, склала більше 700 тис. грн.

“Оплата податкових платежів через термінали дає змогу завжди вчасно розраховуватись з державою , не зважаючи на вихідні чи святкові дні, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Крім того, така форма роботи з банком дозволяє економити і свій час і час співробітників банку. Сьогодні зони самообслуговування є в кожному відділенні Кіровоградщини, ми активно розвиваємо мережу цілодобових відділень самообслуговування”.

На сьогоднішній день здійснити оплату податків та сборів клієнт банку може не лише в касі банку, а й будь-яким зручним для себе способом - через Iнтернет-банк Приват24, термінали самообслуговування, платіжні додатки Приват24, за безкоштовним номером телефону 3700. Найвигіднішим для клієнта способом оплати є саме термінал самообслуговування, мінімальна комісія в якому становить 1% від суми платежу. Враховуючи те, що мережа ТСО швидко розвивається і зростає, здійснити платіж можна буквально в “сусідньому магазині”.

У Кіровоградській області працює 74 відділення, 166 банкоматів , 193 термінали самообслуговування. ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool