З початку року посадові особи органів Міндоходів Кіровоградщини провели 176 прийомів громадян

Червень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

До посадових осіб органів Міндоходів Кіровоградської області на особистий прийом протягом січня-травня 2013 року звернулися понад 176 громадян.

За цей же період надійшло 99 письмових звернень від населення. Всі відповіді на запитання заявників були надані в установлені законом терміни.
Частіше всього питання, що найбільше цікавили громадян в усних та письмових зверненнях, стосувались особливостей оподаткування податком на доходи фізичних осіб, нарахування та сплати плати за землю, порядку проведення контрольно-перевірочної роботи та отримання соціальних пільг.
Особистий прийом громадян посадовими особами органів Міндоходів області здійснюється за окремим графіком та за попереднім записом не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому.
Запис на особистий прийом до посадових осіб ГУ Міндоходів у Кіровоградській області проводиться за телефоном: (0522) 36-69-99. Адреса Приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області – м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool