З початку року податкові міліціонери Кіровоградщини викрили 73 злочини економічної спрямованості

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

Співробітники податкової міліції області відійшли від практики викриття нетяжких злочинів. Наслідком такої переорієнтації стало те, що 63 з них (86,3 відсотки) відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області.

В ході оперативного супроводу документальних перевірок суб’єктів господарювання викрито 26 злочинів за ухилення від сплати до бюджету податків та платежів, 22 з яких – в особливо великих розмірах. Також виявлено 55 необґрунтованих заяв на відшкодування ПДВ з бюджету, за наслідками перевірок порушено 9 кримінальних справ за ст. 191 Кримінального кодексу України.
Протягом січня-серпня поточного року за матеріалами підрозділів податкової міліції області порушено 7 кримінальних справ за ознаками злочинів, передбачених ст. 209 Кримінального кодексу України, якою передбачається покарання за легалізацію доходів, одержаних злочинним шляхом).
З початку року викрито діяльність 20 суб’єктів господарювання, які мають ознаки фіктивності, припинено діяльність двох „конвертацій них” центрів.
Також співробітники податкової міліції викрили 6 злочинів за фактами незаконного виготовлення та реалізації підакцизних товарів. Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 7,2 млн. грн., із них підакцизних товарів – на суму 1,2 млн. грн. Припинено діяльність 13 підпільних виробництв, із яких 5 – з незаконного виготовлення підакцизних товарів.
Протягом восьми місяців поточного року за результатами оперативного супроводу розслідування кримінальних справ закінчено провадженням та направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальні справи по 30 злочинах, у тому числі 24 тяжких та особливо тяжких.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool