З початку року податківці Кіровоградщини виявили 832 наймані особи, праця яких використовувалася без укладання трудових угод та сплати податків

Липень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Порушення виявлено в результаті проведення 1089 обстежень суб’єктів господарювання. До бюджету донараховано та стягнуто 52,6 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

За рахунок тісної співпраці податківців області зі співробітниками Територіальної державної інспекції праці у Кіровоградській області було виявлено 105 порушників законодавства у сфері трудових відносин. В результаті місцевий бюджет поповнився на 35,2 тис. грн.
Також протягом І півріччя 2012 року органами ДПС області проведено 420 перевірок суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного законодавства. Такі встановлено в 305 випадках. Додатково нараховано 10,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що 4 рази, або на 8,2 млн. грн. більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року.
Також за січень-червень поточного року на спільних комісіях при органах місцевого самоврядування з питання підвищення рівня виплати заробітної плати заслухано керівників 493 юридичних осіб та 284 суб’єктів господарювання-фізичних осіб. За результатами проведеної роботи забезпечено додаткові надходження до бюджету у сумі 311,1 тис. грн.

Відділ оподаткування фізичних осіб ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool