З початку року підприємствам Кіровоградщини повернуто близько 343 млн. грн. податку на додану вартість

Вересень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

За словами заступника голови ДПА Олександра Підлісного, за січень-серпень нинішнього року по деклараціях з ПДВ в автоматичному режимі органи податкової служби Кіровоградщини відшкодували 97,1 млн. грн. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Таке відшкодування отримали 5 кіровоградських підприємств, які працюють в галузях машинобудування та харчової промисловості.
Загалом протягом нинішнього року підприємства області заявили до відшкодування близько 320 млн. грн. податку на додану вартість. В результаті проведеної роботи повернуто 343 млн. грн. Це – з урахуванням заявлених сум за попередній звітний період. Для порівняння, за аналогічний період минулого року платникам було відшкодовано понад 50 млн. грн.
Досягнути таких результатів вдалося завдяки системній роз'яснювальній роботі та сумлінності платників податків регіону. Разом з тим, з початку року упереджено 23 млн. грн. безпідставно заявлених до відшкодування сум податку на додану вартість.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool