З початку року на «Пульс податкової» звернулось 35 мешканців Кіровоградщини

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Із загальної кількості їх звернень 14 стосувалися неправомірних дій співробітників податкової служби регіону. Відповіді на свої запити кіровоградці отримали протягом одного дня.

Разом з тим, з 8 тис. громадян держави, які зверталися до керівництва ДПС України за допомогою інтерактивного сервісу «Пульс податкової», тільки 4,7% осіб не надали жодної інформації про себе. Всі інші ж не приховували своїх персональних даних, що фахівці податкової розцінюють як показник зростання довіри до податкової служби. На думку експертів, це свідчить про те, що у суспільства стало набагато менше «фіскальних фобій».
Загалом з усіх звернень українців на «Пульс податкової» 10% стосувалися протиправних дій або бездіяльності працівників органів ДПС. Переважна більшість вже розглянута із вжиттям необхідних заходів. Основними ж проблемами, з якими громадяни зверталися на сервіс, були неможливість подання податкової звітності в електронному вигляді та недоліки в організації роботи органів ДПС.

«Пульсу податкової» – інтерактивний сервіс, за допомогою якого громадяни мають змогу напряму звертатися до керівництва ДПС України із повідомленнями про труднощі у стосунках з податковою, позиціями щодо вдосконалення роботи служби тощо. Його робота побудована за принципом «call-back»: податківці не тільки приймають скарги громадян, а повідомляють заявникам про результати розгляду їхніх звернень та вжиті заходи. Номер телефону «Пульсу податкової»: (044) 284-00-07.
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool