З початку року на Кіровоградщині 55 дітей залучено до сімейних форм виховання.

Квітень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Про це під час засідання круглого столу «Щаслива дитина, коли є родина» повідомила начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Чернявська. 

За її словами, з початку року сімейними формами виховання охоплено 55 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 11 дітей влаштовано до прийомних сімей, 6 усиновлено, решту взято під опіку.

Посадовець також повідомила, що цього року в області створено два дитячих будинки сімейного типу – в Онуфріївському районі та у місті Кропивницькому. Ще один заклад найближчим часом планується створити в Олександрівському районі. Для порівняння, у 2017-му році на Кіровоградщині було створено один дитячий будинок сімейного типу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool