З початку року майже 13 тисяч жителів Кіровоградщини отримали електронні ключі

Травень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Лише у квітні до електронної подачі звітності з використанням сертифікованого ключа долучилось більше двох тисяч кіровоградців. Серед них понад 80 відсотків, або 1695 клієнтів – фізичні особи, решта 389 – посадові особи підприємств.

Фахівці підрозділів Міндоходів регіону констатують зростання попиту на „електронні ключі”. Пов’язують це з постійним розширенням сфери їх застосування. Зокрема, нині послуга електронного цифрового підпису згодиться при наданні звітності до органів доходів і зборів та статистики, реєстрації податкових накладних в єдиному реєстрі, веденні підприємцями книги обліку доходів і витрат в електронному вигляді та у разі „замовлення” електронної перевірки.
„Крім того, послуги електронного цифрового підпису – зручний та сучасний спосіб не тільки спростити документообіг суб’єктам підприємницької діяльності, але й застрахувати свою інтелектуальну власність будь-якому громадянину, який користується електронною поштою”, – додав заступник начальника ГУ Міндоходів в області Олександр Підлісний.
Відтак, головне управління Міндоходів у Кіровоградській області ще раз нагадує суб’єктам підприємництва регіону та громадянам, що посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно отримати в двох пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів, які діють при Кіровоградській та Олександрійській ОДПІ. Окрім того, це можна зробити під час виїздів фахівців з оформлення безкоштовних ключів до районних інспекцій за попереднім замовленням.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool