З початку року кіровоградські податківці встановили 1027 фактів неповного оподаткування доходів найманих працівників

Листопад 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

У ході проведення перевірки фізичної особи, яка надавала послуги з ремонту транспортних засобів та є платником єдиного податку встановлено, що цей суб’єкт господарювання використовував у своїй діяльності працю трьох найманих працівників, проте без документального оформлення трудових відносин. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Як з’ясувалось, заробітна плата, виплачена протягом трьох років їх роботи, досягла 70,1 тис. грн. Зрозуміло, що податок на доходи фізичних осіб та єдиний податок з цієї суми не сплачувався. За результатами перевірки донараховано 14,5 тис. грн. податків.
Під час перевірки іншої фізичної особи-підприємця, основним видом діяльності якої є лісопильне та стругальне виробництво, виявлено факт використання праці двох найманих осіб без укладання трудових договорів та отримання довідок про трудові відносини з платником єдиного податку. За результатами перевірки донараховано 0,4 тис. грн. податків. Зазначених найманих осіб, згідно вимог законодавства, взято на податковий облік.
Взагалі співробітники податкових органів Кіровоградської області в результаті контрольно-перевірочної роботи встановили 1027 фактів неповного оподаткування доходів найманих працівників. В результаті до сплати донараховано 79,8 тис. грн. податків та штрафних санкцій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool