З початку року кіровоградські платники податків перерахували до бюджетів усіх рівнів більше 1,7 млрд. грн.

Грудень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

На цьому наголосив голова комісії з проведення реорганізації ДПА у Кіровоградській області, перший заступник голови ДПА у Кіровоградській області Сергій Колотуха. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За його словами, за цей час до загального фонду державного бюджету надійшло 583,8 млн. грн. платежів, що складає 111,3 відсотка до факту відповідного періоду минулого року. Такого результату в основному вдалося досягнути за рахунок надходжень таких бюджетоформуючих платежів, як податок на прибуток підприємств (231,2 млн. грн., або на 23,7відс. більше, ніж у минулому році) та податку на додану вартість (316,9 млн. грн., або на 34,1 відс. більше).

До місцевих бюджетів Кіровоградщини з початку року платники податків перерахували більше 1,1 млрд. грн., що на 17 відсотків більше фактичних надходжень відповідного періоду минулого року. Протягом цього періоду місцеві бюджети отримали 852,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб (додатково надійшло 42,8 млн. грн.) та 157,9 млн. грн. плати за землю (додатково – 14,9 млн. грн.).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool