З початку року Кіровоградщина направила до держскарбниці понад 317 млн.грн. податку на додану вартість

Серпень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Протягом січня-липня поточного року бізнесмени регіону перерахували 317,4 млн.грн. ПДВ, що на 27% більше аналогічного періоду минулого року.

Додатково надійшло 67,5 млн.грн. При цьому фізичними особами-підприємцями, які здійснюють діяльність на території області, сплачено 8,8 млн.грн.
Лише у липні платники ПДВ регіону збагатили держскарбницю майже на 63 мільйона гривень, а питома вага надходжень цього важливого податку склала 78,6 відсотків у доходах загального фонду держбюджету за минулий місяць.
„Досягти таких результатів вдалося, в основному, за рахунок добровільної сплати податку, а також заходів щодо детінізації економіки, - підкреслив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха. - Ми спрямували свої зусилля на покращення якості обслуговування та створення максимально комфортних умов для бізнесу і громадян, шляхом усунення адміністративних бар’єрів та вдосконалення ефективності податкового контролю. При цьому податкове відомство та всі його територіальні органи займають безкомпромісну позицію щодо протидії відмиванню злочинних доходів та ухиленню від сплати податків. Уряд поставив перед нами завдання повністю ліквідувати так звані податкові ями та наслідки їх неправомірної діяльності, і ми працюємо у даному напрямку”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool